Třídění balíků, pickování a přeskládávání zboží

Hledáš brigádu plnou akce, kde tvoje energie a spolehlivost budou ceněny? Chceš se stát neodmyslitelným článkem logistických procesů? Jsi připraven stát se součástí týmu, který má na starosti manipulaci zboží, které putuje po celé zemi? Představujeme ti novou brigádu - třídění balíků, pickování a přeskládávání zboží.

mzda: 165 Kč/hod
místo pracoviště: Holubice
podmínky: 18+, čistý RT, min. 2-3 směny 
náplň práce: třídění balíků, pickování, přeskládávání zboží, práce se čtečkou, scanování zásilek, manipulační práce 
před směnou: podepsat BOZP a další dokumenty, vyzvednout si reflexní vestu,  dodat výpis z RT 
docházka: elektronicky
důležité informace: nutná pevná a uzavřená obuv, zámek na skříňku, jezdí zde MHD
 
Příplatky za práci o víkendu (10%), v noci (10%) a ve státní svátek (100%) se vypočítávají ze srovnatelného tarifu (132 Kč/hod).
 
Před brigádou je zapotřebí podepsat potřebné dokumenty na brigádu -  BOZP, proškolení a souhlas s poskytnutím osobních údajů třetí straně (uživateli). Souhlas s poskytnutím osobních údajů třetí straně je nutný pro účely elektronické docházky a kamerového systému se záznamem z místa pracoviště, které je s ohledem na povahu práce neustále monitorováno.

Elektronická docházka zde funguje na otisk prstů. Otisk prstů si brigádník nastaví v docházkovém systému na své první směně. Otisk prstů funguje na stejném principu jako například  čipová karta, tzn. brigádník si pípne příchod, odchod, pauzu atd. 

Veškeré osobní věci nechává brigádník zamčené v šatní skříňce (nutný vlastní zámeček na skříňku). Na pracoviště je povoleno mít s sebou pouze nápoj v nerozbitném obalu. Cennosti si může brigádník uschovat v malé uzamykatelné skříňce, která je pod neustálým kamerovým dohledem. 

Od 1. 10. 2023  je možnost využívat MHD při cestě na tuto brigádu (autobus č. 602 nebo č. 702 z Brna, autobus č. 621 z Vyškova). Na odpolední a noční směny je možnost svozového autobusu z Brna po PŘEDCHOZÍ REZERVACI MÍSTA (nutno dohodnout s námi.  Bez předchozí rezervaci místa nebude brigádník do autobusu připuštěn. 


Kontakty pro brigádníky

Pro rezervaci brigád, bližší informace o práci nebo v případě jakéhokoliv dotazu:

Telefon: +420 541 26 26 26
Email: kancelar@personal.sodat.cz
SMS brána: 774 069 679

Příplatky

Příplatky za práci o víkendu, v noci a ve státní svátek se vypočítávají ze srovnatelného tarifu.


Není-li stanoveno jinak, řídí se procentuální výše příplatku platnou legislativou:  příplatek za práci o víkendu 10%, v noci 10%, ve státní svátek 100%.