Balení drobné elektroniky

Hledáš  jednoduchou manuální brigádu  a nechceš se vázat dlouhodobostí? Skvělou příležitostí pro Tebe může být balení drobné elektroniky.  

místo pracoviště: Brno - Slatina
podmínky: 16+, čistý trestní rejstřík
náplň práce: balení drobných elektronických součástek na lince
před směnou: podepsat BOZP, vyzvednout si čipovku
docházka: elektronicky 
důležité informace:  pracovní oděv, uzavřenou obuv, bílé triko bez potisku/SODAT triko, bezpečnostní kontroly na pracovišti

Příplatky za práci o víkendu (10%), v noci (10%) a ve státní svátek (100%) se vypočítávají ze srovnatelného tarifu (160 Kč/hod). 

Na místo pracoviště přichází brigádník zaměstnaneckým vchodem a hlásí se na recepci. Prostory pracoviště jsou snímány kamerovým systémem a na jednotlivých stanovištích se prochází bezpečnostními rámy. Služba security má oprávnění provádět osobní prohlídky za účelem ochrany majetku společnosti a brigádník se tak musí nechat podrobit osobní prohlídce na vyzvání. 


Před začátkem směny si brigádník odloží své osobní věci do kovové skříňky, kterou však musí vždy pokaždé směně vyklidit tak, aby ji mohli používat další brigádníci.  

V provozu je zapotřebí nosit pracovní obuv s uzavřenou špičkou, vestu a ve skladech navíc i helmu. Pracovník je označen identifikační kartičkou, kterou musí nosit viditelně připnutou na svém pracovním oděvu. Do prostor provozní  haly je zakázáno nosit střelné zbraně, výbušniny, jedovaté látky, alkohol a drogy, batohy a kabelky, jídlo, mobilní telefon, notebook, MP3 přehrávač, šperky, hodinky a peněženky. 

Kontakty pro brigádníky

Pro rezervaci brigád, bližší informace o práci nebo v případě jakéhokoliv dotazu:

Telefon: +420 541 26 26 26
Email: kancelar@personal.sodat.cz
SMS brána: 774 069 679

Příplatky

Příplatky za práci o víkendu, v noci a ve státní svátek se vypočítávají ze srovnatelného tarifu.


Není-li stanoveno jinak, řídí se procentuální výše příplatku platnou legislativou:  příplatek za práci o víkendu 10%, v noci 10%, ve státní svátek 100%.