Kompletace PC serverů

Hledáš brigádu a jsou ti počítače blízké? Chceš se podívat jak taková kompletace počítačového serveru probíhá a stát její se součástí? 

místo pracoviště: Brno - Slatina, Brno - Modřice
podmínky: 18+, minimální počet směn uveden vždy u konkrétní směny
náplň práce: práce ve výrobě, montování pomocí elektronického šroubováku 
před směnou: podepsat BOZP, nováček si domluví školení 
docházka: elektronicky 
důležité informace:  s sebou občanský průkaz, pracovní oděv, uzavřenou obuv, příchod se zapisuje do evidenčního archu

Příplatky za práci o víkendu (10%), v noci (10%) a ve státní svátek (100%) se vypočítávají ze srovnatelného tarifu (160 Kč/hod). 

Při příchodu se brigádník hlásí na recepci, kde se zapíše do evidenčního listu v počítači podle instrukcí pověřeného pracovníka recepce. Každý brigádník u sebe musí mít doklad totožnosti. Je doporučeno docházet na brigádu vždy s 15ti minutovým předstihem, tak aby byl brigádník v začátek pracovní doby převlečen a připraven na pracovním místě.


Každému brigádníkovi je přidělen ESD plášť a  visitor karta, na kterou si nahrávají docházku (tzn. je zapotřebí přiložit kartu k čtečce jak při příchodu, tak i odchodu z místa pracoviště). Nově příchozí brigádník si vyzvedne klíč od zámku a vyčká na příchod zaměstnance personálního oddělení, který mu předá další instrukce. Zaškolený brigádník pouze vyzvedne klíč od zámku a přechází dále na shromáždiště brigádníků, kde společně čekají na vyzvednutí odpovědným pracovníkem, který je přidělí na dané oddělení a pozici

Osobní telefon lze mít u sebe na produkční hale, ale je zakázáno jej používat mimo prokazatelně neodkladné případy. Na produkční halu nelze nosit žádné kusy vlastního šatstva, zavazadel ani občerstvení. 

Školení pro nováčky si brigádník domlouvá v kanceláři SODATu. Podmínky školení a školící dny se neustále mění vzhledem k daným podmínkám pracoviště, proto je potřeba se vždy informovat v kanceláři ohledně aktuálně platných podmínek školení. V případě, že je brigádník zaučen pouze na jedné z poboček této firmy, neznamená to, že mu je povolena rezervace brigády na druhou pobočku bez nutnosti školení. 

Kontakty pro brigádníky

Pro rezervaci brigád, bližší informace o práci nebo v případě jakéhokoliv dotazu:

Telefon: +420 541 26 26 26
Email: kancelar@personal.sodat.cz
SMS brána: 774 069 679

Příplatky

Příplatky za práci o víkendu, v noci a ve státní svátek se vypočítávají ze srovnatelného tarifu.


Není-li stanoveno jinak, řídí se procentuální výše příplatku platnou legislativou:  příplatek za práci o víkendu 10%, v noci 10%, ve státní svátek 100%.