Balení kosmetických výrobků

Hledáš brigádu a láká tě vidina práce ve výrobě kosmetiky? Rád/a se učíš novým věcem a jsi spolehlivý člověk? Představujeme ti brigádu, která tyto požadavky splňuje - balení kosmetických výrobků
 
místo pracoviště: Brno - Lesná 
podmínky: brigáda bez podmínek
náplň práce: adjustace (výroba kosmetických výrobků), výroba balzámů, práce u výrobní linky 
před směnou: podepsat BOZP, nováček si domluví 15ti minutové školení před směnou 
docházka:  elektronicky (na jednorázovou čipovou kartu, která bude brigádníkovi vydána tzv. výdejníkem karet na vrátnici po zadání šestimístného PINu, který brigádník obdrží od nás přes sms)
důležité informace: VČASNÝ PŘÍCHOD, 2 zámky na skříňku, z hygienických důvodů není povoleno mít nalakované nebo umělé nehty, výrazné líčení a umělé řasy, hodinky, šperky, nosit sladké  nápoje do výroby, výplatní tarif složen ze základní tarifní složky + docházkového bonusu vypláceného na začátku následujícího měsíce 


Příplatky za práci o víkendu (10%), v noci (10%) a ve státní svátek (100%) se vypočítávají ze srovnatelného tarifu (160 Kč/hod). 

Každý nováček musí absolvovat 15ti minutové školení před začátkem první směny. Za nováčka je považován i ten, kdo na brigádě nebyl déle než tři měsíce. Školení si brigádník domlouvá s pracovníkem agentury při rezervaci směn. 


V den brigády dorazí pracovník na místo pracoviště hlavním vchodem přes vrátnici, kde vrátnému nahlásí, že je brigádník ze SODATu a zároveň si nechá označit veškeré kosmetické výrobky, které s sebou vnáší do areálu. Dále si brigádník vyzvedne jednorázové pracovní oblečení. Z vrátnice pak odcházejí všichni brigádníci společně a vyzvedne je pověřený pracovník, se kterým dále postupují do vestibulu a poté následují cedule, které je dovedou do tzv. špinavé zóny

Docházka je na této brigádě evidována pomocí jednorázové čipové karty, která je brigádníkovi vydána na místě pracoviště po zadání přiděleného šestimístného identifikačního PINu, který je brigádníkovi zaslán před první směnou přes sms. Na přidělenou čipovou kartu si budou brigádníci pomocí docházkového terminálu evidovat svou pracovní dobu, tj. začátek výkonu práce (příchod), ukončení výkonu práce (odchod), přestávku (začátek a konec). Pro získání čipové karty na směnu bude brigádník využívat tzv. výdejník karet na vrátnici, do kterého je potřeba na každé směně zadat svůj osobní PIN. Tento přidělený PIN zůstává pro brigádníka vždy stejný a je potřeba si jej zapamatovat, proto doporučujeme si uchovat přijatou SMS s tímto identifikačním PINem. Upozorňujeme však, že osobní PIN na brigádu Balení kosmetických výrobků není totožný s brigádnickým identifikačním číslem, které má brigádník přidělené u nás pro rezervaci brigád. 

Šatny jsou rozděleny na tzv. špinavou a čistou zónu, a proto je potřeba mít s sebou dva zámky na skříňku. Ve špinavé zóně je k dispozici šatna, kde si brigádník nechá oblečení z venkovních prostor (boty, kalhoty, bundy, kabáty, svetry, mikiny, atd.). Je důležité si zde též odložit veškeré šperky a hodinky, neboť s nimi není povolen vstup do  výroby. Pro dámy jsou k dispozici skříňky 1-30 v dámské šatně, muži mohou používat všechny volné skříňky v pánské šatně. V šatně si brigádník vybere čisté brigádnické boty ze skříně označené "čistá obuv brigádníci". Tato obuv je pravidelně desinfikována po každém brigádníkovi. S těmito věcmi odchází brigádník dále do tzv. čisté zóny, kde jsou k dispozici další skříňky (pro dámy 101 - 120, pro pány všechny volné). Je doporučeno vzít si vlastní pracovní oděv pod jednorázový pracovní obleček, nicméně tento vlastní oděv nesmí překrývat jednorázový. Až bude brigádník v přechodové zóně nasadí si na vlasy sítku a na vousy vousenku. U umyvadla si pracovník pečlivě umyje ruce a pokračuje dále do výroby. 

Během pauzy může brigádník využít denní místnost, kde je k dispozici jak mikrovlnná trouba, tak i rychlovarná konvice a lednička. Kouření během pauzy je povoleno, nicméně je nutné opustit během pauzy areál, kde je kouření povoleno pouze před vrátnicí. V případě, že brigádník potřebuje během pauzy kouřit, je nutné se vysvléct z pracovního oděvu a bot v šatně čisté zóny, přejít zpátky do špinavé zóny, kde se brigádník převleče zpět do svých osobních věcí a po pauze zopakuje opět celý proces znova, tak jako při příchodu na směnu. 

Po odpracované směně se brigádníci opět vrátí do čisté zóny a poté do špinavé, kde brigádník odloží použité pracovní boty do skříně s označením "použitá obuv". Sprchy jsou k dispozici. V obou šatnách je potřeba po sobě odemknout skříňku a uklidit ji po sobě. Není možné si zde nechat věci ani v případě, že má brigádník směnu i další den. Před odchodem z areálu je nutné se odepsat z knihy brigádníků


Kontakty pro brigádníky

Pro rezervaci brigád, bližší informace o práci nebo v případě jakéhokoliv dotazu:

Telefon: +420 541 26 26 26
Email: kancelar@personal.sodat.cz
SMS brána: 774 069 679

Příplatky

Příplatky za práci o víkendu, v noci a ve státní svátek se vypočítávají ze srovnatelného tarifu.


Není-li stanoveno jinak, řídí se procentuální výše příplatku platnou legislativou:  příplatek za práci o víkendu 10%, v noci 10%, ve státní svátek 100%.